Hout op Maat

Bij het bewerken van hout is het essentieel om te starten met hoogwaardig gereedschap en kwalitatief materiaal. Bij Schoonhoff Houthandel hebben we het geluk om alles onder één dak te hebben, waardoor we een uitgebreid scala aan bewerkingen kunnen aanbieden. Of je nu op zoek bent naar precisie in het zagen en schulpen, het perfectioneren van oppervlakken door schaven en vlakken, het gedetailleerd frezen en boren, of het nauwkeurig korten en kepen, wij hebben de expertise en faciliteiten om aan al deze behoeften te voldoen.

Ons toegewijde team staat klaar om te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Als je specifieke bewerkingen nodig hebt of meer informatie wilt, neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. Schoonhoff Houthandel is jouw partner voor hoogwaardige houtbewerking, en we streven ernaar om aan al jouw wensen tegemoet te komen.

Advies op Maat

Bij Schoonhoff Houthandel investeren we veel energie en tijd in elke klant. Wij hechten groot belang aan het verstrekken van goed advies, streven naar een tevreden eindresultaat, en uiteindelijk een tevreden klant. Ons team bestaat uit enthousiaste vakbekwame professionals met uitgebreide kennis. Deze kennis delen we graag op een heldere manier met onze klanten. Elk advies wordt zorgvuldig op maat gemaakt, omdat we begrijpen dat elke klant unieke behoeften en doelen heeft. Bij Schoonhoff Houthandel staat persoonlijk advies centraal, waardoor we streven naar optimale tevredenheid bij elke klant.

Bezorgen

Schoonhoff Houthandel maakt gebruik van een eigen kraanwagen en bestelbus, waarmee we snel en efficiënt kunnen schakelen om uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Onze bezorgservice is voornamelijk actief in regio’s als Amsterdam-West, Beverwijk, Castricum, Driehuis, Haarlem, Heemskerk, Spaarndam, Santpoort, Overveen, en Velserbroek. Voor bezorging hanteren wij een vast bezorgtarief, dat afhankelijk is van de specifieke regio. Op deze manier streven wij ernaar om onze klanten een soepele en betrouwbare bezorgervaring te bieden.

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Uw telefoon nr

  U heeft interesse in

  Uw Contact voorkeur

  Uw Bericht